ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

LOGO PROEKTIPOSI

ΠΡΟ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

Σε σύγχρονους υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργούμε αυτό που έχετε φανταστεί.

ΠΡΟ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δείτε

printingΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

Με τα πιο σύγχρονα μέσα, εκτυπώνουμε με αρίστη πιστότητα χρωμάτων μέχρι και την πιο απαιτητική εργασία.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δείτε

teleiopiisiΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ

 

Τελικό αποτέλεσμα

υψηλής ποιότητας

όπως εσείς το επιθυμείτε.

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε
foto proektiposi-cropped

ΠΡΟ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η προεκτύπωση αφορά εκείνο το κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας που προηγείται της εκτύπωσης.Στην προεκτύπωση γίνεται ο σχεδιασμός της δική σας μακέτας από το έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό μας. Με νέες ιδέες, εμπειρία και τεχνογνωσία δίνουμε το στυλ που εσείς επιθυμείτε. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα της διαμόρφωσης του δικού σας ανοικτού αρχείου με όποιες αλλαγές εσείς θέλετε. Σε αυτό το κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας ο πελάτης μπορεί να πάρει ένα πιστό αντίγραφο του εντύπου που θα παραχθεί, όπως αυτό απεικονίζεται στην  οθόνη του υπολογιστή. Είναι ένας τρόπος για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και μετατροπές, ώστε να φτάσουμε στο τελικό μας αποτέλεσμα με την δημιουργία του εκτυπώσιμου αρχείου (pdf).
Στην συνέχεια, το ψηφιακό αρχείο περνάει στο μοντάζ. Με ειδικά προγράμματα γίνεται η τοποθέτησή του πάνω στο σχήμα χαρτιού που θα εκτυπωθεί. Για κάθε τυπογραφική εργασία, το σχήμα χαρτιού που χρησιμοποιείται διαφέρει, ανάλογα με το μέγεθος, τις όψεις αλλά και τις μετεκτυπωτικές εργασίες.
Για εκτύπωση offset, το μονταρισμένο, πλέον, αρχείο περνάει σε ένα ειδικό μηχάνημα laser CTP(Computer To Plate) και γίνεται η εγγραφή του πάνω στον τσίγκο(φύλλο αλουμινίου για κάθε χρώμα εκτύπωσης).
Για ψηφιακή εκτύπωση, το μονταρισμένο αρχείο στέλνεται κατ’ ευθείαν στην εκτυπωτική μηχανή.
Έτσι, κλείνει ο κύκλος της προεκτύπωσης και σειρά παίρνει η εκτύπωση.

foto ektiposi-cropped-2021

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το κομμάτι της εκτυπωτικής διαδικασίας, ανάλογα με το τιράζ(ποσότητα αντιτύπων), χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, την ψηφιακή εκτύπωση και την offset εκτύπωση.
Στην ψηφιακή εκτύπωση δεν χρειάζεται το στάδιο της δημιουργίας τσίγκων(φύλλα αλουμινίου για κάθε χρώμα εκτύπωσης), αλλά απλά το τελικό εκτυπώσιμο αρχείο. Με μηχάνημα ψηφιακής εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα μέσα σε λίγα λεπτά να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Είναι μια ταχύτατη μέθοδος εκτύπωσης και συνιστάται σε μικρό αριθμό εκτυπώσεων.
Στην εκτύπωση offset(πιεστήρια φύλλου), συναντάμε το λεγόμενο CMYK(τετραχρωμία). Πρόκειται για τα τέσσερα βασικά χρώματα(Cyan, Magenta, Yellow, Key(Black)), απ’ όπου και προκύπτουν όλα τα υπόλοιπα. Χρησιμοποιώντας τους τσίγκους στα πιεστήρια, μπορεί να παραχθεί οποιαδήποτε τυπογραφική εργασία μεγάλου τιράζ με πολύ μικρό κόστος εκτύπωσης.

foto teleiopoiisi-cropped-2021

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε έντυπο, μετά την εκτύπωση, απαιτεί επιπλέον εργασίες, ούτως ώστε να έρθει στην τελική του μορφή.
Μία απαραίτητη εργασία είναι το κόψιμο, που δίνει το τελικό σχήμα σε κάθε έντυπο. Αν το σχήμα του εντύπου δεν είναι ορθογώνιο, αλλά στρογγυλό, οβάλ ή οτιδήποτε άλλο, αυτό γίνεται με ειδικά κοπτικά σε πιεστήρια, όπου περνάει το χαρτί και παίρνει το σχήμα που θέλουμε.
Ένα πολυσέλιδο πρέπει να γίνει βιβλιοδεσία, να ραφτεί στη ράχη του και να κοπεί.
Ένα μονόφυλλο μπορεί να θέλει τρύπημα ή δίπλωμα σε δύο ή περισσότερες πτυχές.
Ένα έντυπο μπορεί να θέλει θερμοτυπία, εργασία στην οποία με ειδικά κλισέ τυπώνεται πάνω στο χαρτί stamp foil, όπως το χρυσό(χρυσοτυπία), το ασημί(ασιμοτυπία) κα.
Κάθε έντυπο μπορεί να θέλει πλαστικοποίηση. Η πλαστικοποίηση αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το φινίρισμα κάθε τυπογραφικού εντύπου. Η ιδιαίτερη υφή αλλά και όψη, σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα που προσδίδει είναι οι βασικότεροι λόγοι που χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το εύρος των εργασιών για την τελειοποίηση ενός εντύπου είναι μεγάλο και ποικίλει. Εμείς, όντας κάθετη μονάδα παραγωγής, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όποια εργασία, εσείς, επιθυμείτε για το δικό σας έντυπο.